miércoles, 19 de marzo de 2008

El Web Negre

Hoy me estreno como dibujante en "El Web Negre" una página web de humor sobre la actualidad catalana impulsada, entre otros, por el humorista gráfico Kap (Mundo Deportivo, La Vaguardia...).

Esta es mi aportación:


Sobre la nueva revista digital, esto es lo que decían en VilaWeb el pasado viernes 14:

La tradició satírica catalana contemporània, amb títols com el Cu-cut, el Papitu, L'Esquella de la Torratxa i El Be Negre (durant la transició hi hagué un intent de revifar-lo, Amb Potes Rosses), té des d'aquesta setmana un digne successor, El Web Negre. La trentena de ninotaires i periodistes que hi participen volen tractar l'actualitat política amb 'bon humor' perquè els lectors, i ells mateixos, puguin passar una bona estona cada setmana.

Un dels impulsors, el ninotaire Kap, Jaume Capdevila, explica que dilluns van publicar-ne el primer número, per fer-lo coincidir amb l'endemà de les eleccions espanyoles, i ahir van actualitzar-la, perquè volen publicar-la cada dijous. Tot i el format digital, volen que faci una certa 'sensació de temporalitat, d'unitat temàtica i redaccional'; que no sigui una mera web humorística deslligada.

Kap diu que se senten hereus d'El Be Negre, 'que va marcar una època', i que en volen recuperar el sentit satíric, en consonància amb els nous temps; i amb un avantatge: 'Podem dir allò que volem, perquè no tenim servituds econòmiques.'

3 comentarios:

Franchu dijo...

Enhorabona i benvingut a "EL web negre" de ben segur que aquesta revista satirica donarà molt a parlar...ja veuras ja...jeje

Una abraçada ben forta, m'agrada molt haver-te trobat soc fan de l'hremi y max de fa molt temps.

¡¡¡ABRAÇADOTES!!!

Patrick Fodéré dijo...

Me encanta este dibujo Ricardo, menuda "familia"!

Anónimo dijo...

Directa a "Favoritos"