viernes, 11 de abril de 2008

Chiste guarro



8 comentarios:

Anónimo dijo...

Déu meu, Ricardo! Quines coses que se t'acudeixen! La Lídia tenia raó! Tens un cap absolutament pervers!
;P
Espero que no trigui a ploure, de la mateixa manera que espero poder aviat comprar el nou àlbum, per "perverses" que siguin les historietes sempre em fan trencar de riure... Deu ser que tots ens som prou, de perversos, de desviats, i de fanàtics d'Hermi & Max.

Anónimo dijo...

MARRANU!

Jose Labari/Lidia Peyret dijo...

Por cierto Riqui, ya he visto tu cómic en una tienda, pero no le hecho ninguna foto por lo cerdo,asqueroso, repugnante, y pajillero que eres

Cheewee dijo...

jo avui he anat a UNIVERSAL ronda st.antoni i tampoc el tenen. anirem informant...

Anónimo dijo...

Ei Ricard, jo també estic ansios per aquest esperat comic d'Hermi&Max. Fa anys que tinc els 3 que van sortir i vull més novetats. I aixo em porta a una pregunta. Fa molt de temps em van deixar un comic genial d'estil semblant al teu. Era sobre tres frikis estudiants que vivien junts a un piset. Era creació teva? Com es deia? I el més important de tot, on ho puc trobar aixo???

Merci i felicitats pel teu treball!

Ricardo Peregrina dijo...

Hola Jan! Ens veurem al Saló?

Tens raó, sóc un monstre pervers i lasciu, però només quan faig cómics. En persona sóc un noi encantador. I jo crec que això a la Lídia li posa, per això em dedica aquest piropos tan encantadors. Un petonet, Lídia!

gracias, coyote.

Cheewee, deixa-ho còrrer. Ja veig que fins que no comenci el saló no hi serà.

Gràcies, David. Els personatges que anomenes deuen ser els que sortien a la revista Dolmen, a una série que es titulava "Días de Cómic". Al bloc tinc penjades algunes pàgines.
Però no fa tant de temps que van sortir publicades!! A no ser que parlis d'uns altres personatges que no són meus...
A l'Amaníaco van publicar una série que es deia "El Ático", de Jordi Cañisà, protagonitzada també per tres estudiants companys de pis.A veure si és aquest el que vols dir...

DR dijo...

¡Por Dios, Ricardo, qué cerdada!

...

¡Me encanta!

Anónimo dijo...

Ei merci per contestar, Ricard! Sí, diria que era això de l'Atico, tres estudiants. No sabia si era teu pero vaja l'estil em recordava. I no vas fer una historieta sobre l'Hermi i en Max que anaven a l'inauguració d'un pis i estaven per alla polulant?? Lo complicat sera trobar-ho crec pk aixo ni a la Norma ni a llocs aixi deu estar. I al Mercat de Sant Antoni un s'hi pot passar anys preguntant-ho. Potser per internet...

Vinga, a veure si tens la sort de que surt aviat aquest nou comic que se't veu impacient (normal, d'altra banda).

Ah i pels altres comentaris, no crec que siguis un pervertit a la vida real com es comenta entre bastidors (XD) pero al fer tants acudits sobre temes bruts i degenerats pot portar a que alguna persona es confongui. En Toriyama no deu estar tant malalt encara que hagi fet acudits al Dr. Slump que són com per tancar-lo a un manicomi i tirar la clau. Bé, o potser si... potser pensa com el Follet Tortuga, no sé, no el conec. Sigui com sigui t'he comparat a algu molt gran, eh?

Cuida't